Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Süleymanbey Mahallesi'ne Yalova Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla mahalleye değer kattıklarını söyledi

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, göreve geldiği günden beri Süleymanbey Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tutuk, mahalledeki eksikliklerin giderildiğini ve İstanbul Caddesi’nin cazibe merkezi haline getirildiğini söyledi.


Tutuk, Süleymanbey Mahallesi’nde kanalizasyon, yağmursuyu, asfalt, çöp konteyneri, çocuk parkı, ışıklandırma, evde bakım ve temizlik, sıcak yemek gibi birçok alanda hizmet verdiklerini belirtti. Tutuk, “Mahallemizin çehresini değiştirdik. Hem altyapı hem de üstyapı çalışmalarımızla mahallemize değer kattık. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükselttik” dedi.

 

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de dikkate aldıklarını ifade ederek, “Mahallemizin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için öncelikli. Onların isteklerine kulak veriyoruz. Onlarla sürekli iletişim halindeyiz” diye konuştu.

Tutuk, Süleymanbey Mahallesi’ndeki çalışmaların devam edeceğini de vurgulayarak, “Mahallemizi daha da güzelleştirmek için projelerimiz var. Yeni parklar, yeni yollar, yeni sosyal alanlar yapacağız. Mahallemizi Yalova’nın gözbebeği yapacağız” şeklinde konuştu.


 

Paylaş